Sport & gezondheid

Yoga, hardlopen en Start 2 Run

Yoga met Evy

In 2015 werd ook die andere sportieve passie van me in een app gegoten, samen met Energy Lab, namelijk ‘Yoga’. Een app die heel toepasselijk -jawel- Yoga met Evy werd genoemd. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan, right?:-). De eerste Nederlandstalige Yoga app, met toegankelijke feel good lessen, onderbouwd en met de nodige kennis en af en toe een knipoog.

Start 2 Run

In 2006 werd Start2Run geboren, eerst als tv programma , dan als podcast om uiteindelijk uit te monden in de app die het populaire loopprogramma met de persoonlijke aan moedigingen intussen is. Komaan, hou vol. Ik ben Fier op je, … Je kan dit, nog even en dan zit deze les er alweer op… 🙂 Intussen heb ‘k al in meer dan anderhalf miljoen Vlamingen én Nederlanders hun buis van eustachius gezeten met deze en andere slagzinnen, aanmoedigingen en tussentijdse resultaten. Wie had dat ooit gedacht!?

   

Hardlopen met Evy

Ook Nederland ging overstag voor het start2run loopprogramma, hoewel we het daar anders noemden: ‘Hardlopen met Evy’. De Nederlanders vinden onze taal schattig, exotisch en grappig.

   

Klaar om er samen in te vliegen?

Wil je met mij samenwerken of heb je een vraag voor mij?

Evy Gruyaert

TV en Radio presentatrice, voice over en meertalige bedrijfspresentatrice. Yoga lover, start2run adept en mama van twee kids met een gezonde interesse in algemene wellbeing, beweging en ecologie.
Altijd op zoek naar die felbegeerde work/life-balance en eeuwig verliefd op de liefde en het leven ❤