Sport & gezondheid

Yoga, hardlopen en Start 2 Run

Yoga met Evy

In 2015 werd ook die andere sportieve passie van me in een app gegoten, samen met Energy Lab, namelijk ‘Yoga’. Een app die heel toepasselijk -jawel- Yoga met Evy werd genoemd. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan, right?:-). De eerste Nederlandstalige Yoga app, met toegankelijke feel good lessen, onderbouwd en met de nodige kennis en af en toe een knipoog.

Start 2 Run

In 2006 werd Start2Run geboren, eerst als tv programma , dan als podcast om uiteindelijk uit te monden in de app die het populaire loopprogramma met de persoonlijke aan moedigingen intussen is. Komaan, hou vol. Ik ben Fier op je, … Je kan dit, nog even en dan zit deze les er alweer op… 🙂 Intussen heb ‘k al in meer dan anderhalf miljoen Vlamingen én Nederlanders hun buis van eustachius gezeten met deze en andere slagzinnen, aanmoedigingen en tussentijdse resultaten. Wie had dat ooit gedacht!?

   

Hardlopen met Evy

Ook Nederland ging overstag voor het start2run loopprogramma, hoewel we het daar anders noemden: ‘Hardlopen met Evy’. De Nederlanders vinden onze taal schattig, exotisch en grappig.

   

Logo vier

E-fit Center x Evy Gruyaert

Ik was altijd al sportief en ben sedert 2006 ook de stem en de ambassador van Start2run en Hardlopen met Evy. Een 10-tal jaar geleden kwam ook yoga op mijn pad. 2teacher trainings later en m'n eigen yoga platform, kwam een tweetal jaar geleden ook E-fit op mijn pad. Voor mij de ideale aanvulling op de cardio van het lopen en de flexibiliteit en mentale 'stretch' van yoga.

Wegens tijdsgebrek en te weinig motivatie om uren in de fitness door te brengen 'all by myself' , was ik meteen getriggerd om E-fit te doen. Op slechts 2x20min per week, 18x efficiënter trainen dan via een traditionele work-out van 90 minuten: I like!

Een fitter, strakker en gespierder lichaam dmv gebruik van EMS technologie: Elektro Musculaire Stimulatie. Doelgericht de juiste spieren activeren dmv meerdere goed gepositioneerde e-pads die verspreid zitten in een professioneel en hygiënisch E-fit pak.

Via een E-fit computer worden de e-pads aangestuurd met verschillende aangename impulsen naar je spieren, bindweefsel, vetlaag en huid. Door de sessies verhoog je de stofwisseling en activeer je maar liefst 90% van je spierweefsels (ter vergelijking: tijdens een gewone fitness sessie slechts 30%)! En bovendien worden ook de diepliggende en meest verwaarloosde spieren getraind. Je krijgt 48000 spiercontracties in 20minuten tijd én hebt ook een after burn effect: een hogere calorieverbranding gedurende 48u.

Voor wie is E-fit? voor mannen en vrouwen in alle maten en gewichten, voor jong en oud en eigenlijk voor iedereen met weinig tijd, die vlug resultaat wenst, die zich beter en strakker wil voelen, wil afvallen, voor wie net bevallen is en zich beter in haar lichaam wil voelen, maar evengoed voor wie pijn heeft en rug- of andere chronische pijn wil verminderen.

Ook sportmensen die hun prestaties willen verbeteren en/of een specifieke spiergroep doelgericht willen trainen zijn bij ons aan het juiste adres... Voor mij bleek E-fit de ideale oplossing voor mijn drukke agenda én als aanvulling op de yoga en het lopen. Op die manier is mijn sportieve 'cirkel' rond, klopt mijn 360 graden verhaal van spieropbouw en -versteviging, mentale 'versteviging' en 'stretch' via yoga én uithouding via lopen.

Wil je meer info? check dan onze site www.efitcenter.be of stuur me een mailtje via deze site bij Contact.

www.efitcenter.be -  -  - 

Klaar om er samen in te vliegen?

Wil je met mij samenwerken of heb je een vraag voor mij?

Evy Gruyaert

TV en Radio presentatrice, voice over en meertalige bedrijfspresentatrice. Yoga lover, start2run adept en mama van twee kids met een gezonde interesse in algemene wellbeing, beweging en ecologie.
Altijd op zoek naar die felbegeerde work/life-balance en eeuwig verliefd op de liefde en het leven ❤