Partnerships

Partijen met elkaar verbinden

Samenwerken met uw merk of bedrijf

Ik noem mezelf graag een tv-onderneemster en doe niks liever dan partijen met elkaar verbinden.

Ik noem mezelf graag een tv-onderneemster en doe niks liever dan partijen met elkaar verbinden.

Of het nu vanuit mijn sportieve background als madammeke start2run of yoga is, vanuit mijn tv bekendheid , radio verleden en toekomst of omwille van mijn focus op ‘haalbaar, betaalbaar, goed voor jezelf zorgen’ en algemene wellbeing interesse is: ik sta open voor een babbel rond een eventuele samenwerking met uw merk of bedrijf.
Indien er een onderbouwde match is, kan dit iets heel krachtigs zijn, voor beide partijen. informeer gerust ‘s via onderstaand formulier, dan neem ‘k graag contact met je op voor een eerste verkennend gesprek en van daaruit zien we dan wel weer…

Ik werk momenteel samen met volgende partners:

Logo vier

Yoga met Evy

Yoga waar en wanneer jij wil, dat is de belofte van de Yoga met Evy app. Neem je yogales mee, wherever you go. Yoga op het strand, check! Of in de bergen met prachtig uitzicht op de horizon, check! Of gewoon in je tuin of living? Perfect! Laat je helemaal onderdompelen in tal van yogastijlen, de lessen worden gegeven door mezelf en andere yogi’s zoals Marcel van der Vis Heil, Hilde De Baerdemaeker, Claudia Van Avermaet, Sophie Snoeckx,…

www.yogametevy.com – 

Logo vier

Start 2 run

Een ‘eeuwenoud’ concept dat nog steeds loopt, intussen in app-vorm om mee te zijn met de tijd. Laat mij je begeleiden naar je eerste 5 km of bouw op naar een andere afstand. Ik kruip in je oor en ben de hele training lang bij je om je erdoor te helpen wanneer het even moeilijk wordt. Wist je dat je ook beloond kan worden voor jouw Start 2 Run trainingen? Nog meer plezier!

community.start2run.be – 

Logo vier

Hardlopen met evy

Stiekem stak het Start 2 Run concept de landsgrenzen over naar Nederland, en intussen lopen reeds honderdduizenden Nederlanders hard met mij in hun buis van Eustachius. Ook hen begeleid ik natuurlijk met plezier naar hun sportief doel, en natuurlijk heb ik ook voor hen maandelijks leuke cadeautjes in petto in onze Hardlopen met Evy club. Let’s go!

community.hardlopenmetevy.com – 

Logo vier

E-fit Center x Evy Gruyaert

Ik was altijd al sportief en ben sedert 2006 ook de stem en de ambassador van Start2run en Hardlopen met Evy. Een 10-tal jaar geleden kwam ook yoga op mijn pad. 2teacher trainings later en m'n eigen yoga platform, kwam een tweetal jaar geleden ook E-fit op mijn pad. Voor mij de ideale aanvulling op de cardio van het lopen en de flexibiliteit en mentale 'stretch' van yoga.

Wegens tijdsgebrek en te weinig motivatie om uren in de fitness door te brengen 'all by myself' , was ik meteen getriggerd om E-fit te doen. Op slechts 2x20min per week, 18x efficiënter trainen dan via een traditionele work-out van 90 minuten: I like!

Een fitter, strakker en gespierder lichaam dmv gebruik van EMS technologie: Elektro Musculaire Stimulatie. Doelgericht de juiste spieren activeren dmv meerdere goed gepositioneerde e-pads die verspreid zitten in een professioneel en hygiënisch E-fit pak.

Via een E-fit computer worden de e-pads aangestuurd met verschillende aangename impulsen naar je spieren, bindweefsel, vetlaag en huid. Door de sessies verhoog je de stofwisseling en activeer je maar liefst 90% van je spierweefsels (ter vergelijking: tijdens een gewone fitness sessie slechts 30%)! En bovendien worden ook de diepliggende en meest verwaarloosde spieren getraind. Je krijgt 48000 spiercontracties in 20minuten tijd én hebt ook een after burn effect: een hogere calorieverbranding gedurende 48u.

Voor wie is E-fit? voor mannen en vrouwen in alle maten en gewichten, voor jong en oud en eigenlijk voor iedereen met weinig tijd, die vlug resultaat wenst, die zich beter en strakker wil voelen, wil afvallen, voor wie net bevallen is en zich beter in haar lichaam wil voelen, maar evengoed voor wie pijn heeft en rug- of andere chronische pijn wil verminderen.

Ook sportmensen die hun prestaties willen verbeteren en/of een specifieke spiergroep doelgericht willen trainen zijn bij ons aan het juiste adres... Voor mij bleek E-fit de ideale oplossing voor mijn drukke agenda én als aanvulling op de yoga en het lopen. Op die manier is mijn sportieve 'cirkel' rond, klopt mijn 360 graden verhaal van spieropbouw en -versteviging, mentale 'versteviging' en 'stretch' via yoga én uithouding via lopen.

Wil je meer info? check dan onze site www.efitcenter.be of stuur me een mailtje via deze site bij Contact.

www.efitcenter.be -  -  - 

Logo vier

Rituals

Rituelen: ze zijn er altijd en overal: op ieder moment van elke dag, klaar om opnieuw te worden ontdekt. Het zijn die kleine alledaagse routines die je gemakkelijk over het hoofd ziet.
Rituals helpt je deze momenten bewust te beleven en herinnert je eraan om even een stapje terug te doen en ervan te genieten. Of het nu gaat om het nemen van een lang bad of het creëren van een comfortabele sfeer met exclusieve geuren en parfums uit Azië, Rituals helpt je geluk te vinden in de kleine dingen van het leven. Geïnspireerd door de eeuwenoude kennis en tradities uit verschillende Aziatische culturen creëerde Rituals een collectie luxueuze en toch betaalbare home & body-producten en unieke signatuurgeuren die met zorg ontworpen en samengesteld door de allerbeste parfumeurs ter wereld. Meer weten? check dan hun website!

www.rituals.com – 

Logo vier

Boiron

Omdat je je als patiënt vandaag de dag, overal ter wereld, wil verzorgen zonder risico, stelt Boiron veilige geneesmiddelen ter beschikking van iedereen, dankzij een unieke farmaceutische expertise. Want je gezondheid verdient het grootste respect. Ikzelf gebruik homeopathie al enige tijd in combinatie met reguliere medicijnen bv ter behandeling van mijn migraine en spierpijnen. Wil je er meer over weten, check dan even de website van boiron!

www.boiron.be – 

Logo vier

Gigue

www.gigue.com – 

Klaar om er samen in te vliegen?

Wil je met mij samenwerken of heb je een vraag voor mij?

Evy Gruyaert

TV en Radio presentatrice, voice over en meertalige bedrijfspresentatrice. Yoga lover, start2run adept en mama van twee kids met een gezonde interesse in algemene wellbeing, beweging en ecologie.
Altijd op zoek naar die felbegeerde work/life-balance en eeuwig verliefd op de liefde en het leven ❤