Partnerships

Partijen met elkaar verbinden

Samenwerken met uw merk of bedrijf

Ik noem mezelf graag een tv-onderneemster en doe niks liever dan partijen met elkaar verbinden.

Ik noem mezelf graag een tv-onderneemster en doe niks liever dan partijen met elkaar verbinden.

Of het nu vanuit mijn sportieve background als madammeke start2run of yoga is, vanuit mijn tv bekendheid , radio verleden en toekomst of omwille van mijn focus op ‘haalbaar, betaalbaar, goed voor jezelf zorgen’ en algemene wellbeing interesse is: ik sta open voor een babbel rond een eventuele samenwerking met uw merk of bedrijf.
Indien er een onderbouwde match is, kan dit iets heel krachtigs zijn, voor beide partijen. informeer gerust ‘s via onderstaand formulier, dan neem ‘k graag contact met je op voor een eerste verkennend gesprek en van daaruit zien we dan wel weer…

Ik werk momenteel samen met volgende partners:

Logo vier

Yoga met Evy

Yoga waar en wanneer jij wil, dat is de belofte van de Yoga met Evy app. Neem je yogales mee, wherever you go. Yoga op het strand, check! Of in de bergen met prachtig uitzicht op de horizon, check! Of gewoon in je tuin of living? Perfect! Laat je helemaal onderdompelen in tal van yogastijlen, de lessen worden gegeven door mezelf en andere yogi’s zoals Marcel van der Vis Heil, Hilde De Baerdemaeker, Claudia Van Avermaet, Sophie Snoeckx,…

www.yogametevy.com – 

Logo vier

Start 2 run

Een ‘eeuwenoud’ concept dat nog steeds loopt, intussen in app-vorm om mee te zijn met de tijd. Laat mij je begeleiden naar je eerste 5 km of bouw op naar een andere afstand. Ik kruip in je oor en ben de hele training lang bij je om je erdoor te helpen wanneer het even moeilijk wordt. Wist je dat je ook beloond kan worden voor jouw Start 2 Run trainingen? Nog meer plezier!

community.start2run.be – 

Logo vier

Hardlopen met evy

Stiekem stak het Start 2 Run concept de landsgrenzen over naar Nederland, en intussen lopen reeds honderdduizenden Nederlanders hard met mij in hun buis van Eustachius. Ook hen begeleid ik natuurlijk met plezier naar hun sportief doel, en natuurlijk heb ik ook voor hen maandelijks leuke cadeautjes in petto in onze Hardlopen met Evy club. Let’s go!

community.hardlopenmetevy.com – 

Logo WW

WW

www.ww.com – 

logo pelckmans

Pelckmans

“Start to feel Great’, zo heet het boek dat ‘k bij Pelckmans uitgaf. Daarin deel ik mijn persoonlijke zoek- en ontdekkingstocht naar mezelf, inclusief ups & downs én deel’k mijn 7 sleutels om op een positieve en haalbare manier zo dicht mogelijk bij de ‘real you’ te komen. Check it out hier: Start to feel great.

www.pelckmans.be – 

JBC

JBC

Heel fier dat ‘k m’n eigen Soulwear collectie bij JBC mocht lanceren. In de soulwear collectie gaan we voor happy vibes voor dames en kids. Zachte joggers, trendy wafelstructuur en tal van smiles en positieve quotes voor happy troopers. Smile! Check de collectie hier: EVY GRUYAERT X JBC

www.jbc.be – 

Mercedes Ghistelinck

Mercedes Ghistelinck

Sinds enige tijd, werk ‘k samen met het team van Mercedes Ghistelinck rond het verhaal ‘She’s Mercedes’, een platform dat vrouwen wil inspireren, verbinden en versterken, om het beste uit zichzelf naar boven te halen alsook rond het verhaal van elektrisch en hybride rijden. Wil je hierover meer weten, check dan zeker ’s hun website:

www.ghistelinck.com– 

Klaar om er samen in te vliegen?

Wil je met mij samenwerken of heb je een vraag voor mij?

Evy Gruyaert

TV en Radio presentatrice, voice over en meertalige bedrijfspresentatrice. Yoga lover, start2run adept en mama van twee kids met een gezonde interesse in algemene wellbeing, beweging en ecologie.
Altijd op zoek naar die felbegeerde work/life-balance en eeuwig verliefd op de liefde en het leven ❤